Canon klar med mini-G3

Powershot A80 blir det nye flaggskipet i Canons A-serie, og dreibar LCD samt 4-megapiksels CCD er bare noen av likhetene med langt større Powershot G3.

Canon Powershot A80
Canon Powershot A80 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (DinSide.no): Kameraet er utstyrt med et nyutviklet 3x zoomobjektiv med f/2,8 lysstyrke, og 9-punkts autofokus.

A80 skal i følge Canon kunne ta seriebilder med inntil 2,4 bilder i sekundet, og inntil 3 minutters videosekvenser med lyd. Nærgrensen ved makro-opptakk er 5 cm, og du kan fokusere både automatisk og manuelt.

Med på kjøpet får du et 32 MB Compact Flash-kort som gir plass til 14 bilder i beste kvalitet.

(fortsetter under reklamen)

Rett til skriveren

Powershot A80 er dessuten det første digitalkameraet fra Canon som støtter PictBridge, den nye industristandarden for direkte utskrift fra kameraet, uten å gå veien om PCen. Det er ventet at de fleste blekkskrivere fra alle de fire store produsentene vil støtte dette i tiden fremover.

Mini-G3

I følge Canon er kameraet en mellomting mellom G2 og G3, i et mer kompakt hus, og oppdatert med blant annet DIGIC signalprosessor og flere andre tekniske nyheter, og kameraet har også en rekke muligheter for manuelle tilpasninger. Men i motsetning til G2/G3 har A80 hus i plast, og er ikke utstyrt med sko for ekstern blits.

Prisen vil ligge på rundt 4.500 kroner veiledende, moms inkludert, når kameraet blir å finne i butikkene i slutten av oktober.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer