Canon lanserer Bubble Jet i990

Med 7 blekktanker og hastigheter som overgår alt vi tidligere har sett på fotoskriverfronten, håper Canon at deres nye flaggskip vil parkere all konkurranse.

Canon lanserer Bubble Jet i990
Publisert
Sist oppdatert

Canon er ikke beskjedne i sin egen omtale av i990, som de velger å kalle "den perfekte fotoskriveren". Den skriver ut med en oppløsning på 4800 x 2400 punkter og bruker en permanent dråpestørrelse på 2 pikoliter, og skal i følge selskapet være i stand til å skrive ut et foto i kantløs A4-størrelse på utrolige 37 sekunder. Det er nesten dobbelt så raskt som Bubble Jet i965, så så langt har vært den raskeste DinSide-redaksjonen har testet.

Nytt rødt blekk

i990 benytter en nyutviklet teknologi kalt CromaPLUS. Her brukes et nytt rødt tilleggsblekk som skal gi et mer livfullt og naturtro resultat. Skriveren støtter også den uavhengige PictBridge standarden og Canons egen Bubble Jet Direct for direkte utskrift fra enkelte digitalkameraer, uten å gå veien om PCen.

Den høye hastigheten skyldes i følge Canon et bredt skrivehode med svært høy dysetetthet. Hele 5376 blekkdyser støter ut mer enn 100 millioner dråper i sekundet. Også på tekst og enkel grafikk skal skriveren klare seg bra hastighetsmessig, med inntil 16 sider i sort/hvitt og 12 sider i farger pr minutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer