Canon lanserer ny DV-serie

CeBIT: Canon ligger ikke på latsiden, og kommer snart med en helt ny serie med digitale videokameraer, som er rettet mot lavpris-segmentet.

Publisert
Sist oppdatert

Canons MV400-serie har vært et godt alternativ for prisbevisste brukere, med flere tiltalende og funksjonelle kameraer. Nå blir hele denne serien byttet ut med nye modeller, og den nye serien har fått navnet MV500.

Den nye serien består av fire produkter, som har fått et nytt utseende og mange interessante funksjoner. Disse heter MV500, MV500i, MV530i og MV550i.

Funksjonalitet

Blant nyhetene er en ny 1-LUX-nattbildeteknologi, som skal kunne gi fargebilder i mørke omgivelser, uten den plagsomme hakkingen vi har måttet tåle fra tidligere modeller. De nye modellene har også fått forbedret optikk, og har nå zoom på opptil 18x optisk og 360x digital (MV550i når opp til hele 22x/440x). Alle modellene utenom den billigste MV500 fungerer også som analog til digital-konverter, hvilket betyr at de gjør om analoge signaler til digitale i sanntid, noe du tidligere trengte dyrt tilleggsutstyr til.

Alle modellene med unntak av MV500 er utstyrt med digitale og analoge innganger.

De to dyreste modellene - MV530i og MV550i har et utvidet, USB-basert, PC-tilkoblingssett, støtte for MMC-minnekort og et progressivt fotosystem for bedre stillbilder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer