Canon lanserer skriverserien PIXMA

Alle skriverne har en fast dråpestørrelse på 2 pikoliter, eller 1/2.000.000 av størrelsne på en regndråpe, i følge Canon.

Publisert
Sist oppdatert

PIXMA-serien omfatter hele 8 blekkskrivere og multifunksjonsprodukter, og representerer den største nyheten på blekkskriverfronten fra Canon på flere år. Mest oppsiktsvekkende er den nye designen på flere av modellene, som gjør blekkskriveren langt mer stue- og bokhyllevennlig enn tidligere.

PIXMA iP1500 - for nybegynner

Interessant er det også å se at selv den billigste skriveren, PIXMA iP1500, lager kantløse fotoutskrifter i opptil A4-størrelse, med en oppløsning på 4800x1200 dpi, og dråpestørrelse på 2 pikoliter. Dette er en 4-fargers blekkskriver (2 kassetter) som i følge Canon skal kunne produsere meget pene fotoutskrifter. Oppgitt hastighet er inntil 18 sider pr minutt i sort, og 13 i farger. Skriveren kommuniserer med datamaskinen via USB, og leveres med drivere og programmer for Windows 98/Me/2000/XP samt MacOS.

Veiledende pris: 799,- inkl mva.

PIXMA iP2000 - litt mer avansert

Dette er også en 4-fargers skriver (2 kassetter) med samme oppløsning og dråpestørrelse som PIXMA iP1500. Men denne skriveren har høyere oppgitt hastighet (20 i sort og 14 i farger), og har direkteinngang for digitalkamer i front (PictBridge). Dessuten er den utstyrt med to arkmatere, en i fronten og en i bakkant. Takket være frontmatingen er det enklere å plassere den f. eks i en bokhylle. Du kan også f. eks ha fotopapir i bakre mater, og vanlig papir i frontmateren. PIXMA iP1500 kommuniserer kommuniserer med datamaskinen via USB, og leveres med drivere og programmer for Windows 98/Me/2000/XP samt MacOS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer