Canon MV 750i

750i er toppmodellen i Canons nyeste serie for de mindre krevende brukerne. Men innebærer den nye bildeprosessoren virkelig så stor kvalitetsforbedring?

Publisert

Av de fire midrange-kameraene vi tester i denne omgang, er MV 750i blant de større og tyngre. Med batteri og kassett veier kameraet 584 gram, men utformingen gjør at det sitter svært godt i hånden og vekten er ikke spesiell merkbar. Designen på MV750i følger trenden til Canon og har litt retro-inspirterte, avrundede former, med store og klare knapper. Det er ingen tvil om at dette kameraet retter seg mot mindre erfarne brukere, som ønsker seg et enkelt og brukervennlig kamera for hverdagsbruk.

Plasseringen av knappene er ganske forutsigbar, med av/på-hjulet, zoom-knappen og fotoutløseren som betjenes med pekefingeren og tommelen. På venstre side av kameraet finner vi alle knappene for avspilling, aktivering av spesialeffekter, nattmodus og menytilgang.

Utover dette har kameraet plass til SD-minnekort bak LCD-skjermen, mens diverse tilkoblinger (S-video, DV inn/ut og USB) er plassert i fronten.

Vi liker også veldig godt at en vidvinkelkonverter følger med i pakken.

Mye innhold

Når det gjelder teknologien, byr MV750i på en del imponerende muligheter. Zoomnivået er meget bra til å være et kamera i denne prisklassen – hele 22x optisk zoom er ganske uvanlig i denne sammenhengen. Den digitale zoomen stanser på 440x, som selvsagt er helt unødvendig, siden slike nærbilder blir fullstendig ødelagte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer