Canon MV5i MC

Dette DV-kameraet er blant de minste, og også mest funksjonelle på markedet. Men er det noe bedre enn den tidligere utgaven, MV4i?

Canon MV5i MC
Publisert

MV5i MC er toppmodellen i den ferskeste videokameraserien til Canon, og erstatter de gamle MV4-modellene. Utseendemessig er det tydelig at MV4 og MV5 er beslektet; men MV5 er imidlertid lite grann mindre, og har gjennomgått noen små designjusteringer. La oss først se på hva som er nytt på utsiden:

Logisk kaos

Det er ganske mange knapper du må forholde deg til på dette DV-kameraet, og de kan virke noe avskrekkende ved første øyekast. De fleste av dem finnes på baksiden – hjulet som skrur kameraet eller avspilleren av og på, et annet hjul som styrer menyen, samt en egen knapp for å godkjenne menyvalgene, pluss enda en knapp for å faktisk aktivere menyen. Under disse finner du også knapper som styrer eksponeringsfunksjonene og autofokus.

Under LCD-skjermen finner du knappene for å betjene avspillingen av video, og der velger du og aktiverer spesialeffekter.

Videre er det mange tilkoblingsmuligheter plassert på forskjellige steder på kameraet: DV inn- og utgangen samt AV inn- og utgangen finner du foran på enheten, LANC-tilkoblingen (for tilleggsutstyr), USB-porten, mikrofoninngangen og strøminngangen er plassert på siden, og til slutt S-Video inn- og utgangen, som befinner seg på høyre side av kameraet. Med andre ord har MV5i MC så å si alle tenkelige tilkoblingsmuligheter på plass – veldig bra!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer