Canon PIXMA iP8500

Med 8 blekktanker sørger iP8500 at en fargemetning som kun profesjonelle fotolaboratorier kan matche.

Publisert

De fleste testmagasiner har hatt Canon-skrivere som favoritter i årevis. Det er også vår oppfatning at Canon, siden introduksjonen av Bubble Jet S600 for noen år tilbake, har hatt et overtak på konkurrentene. Spesielt på fotohastighet har de vært utilnærmelige, uten at kvalitet og funksjonalitet har blitt skadelidende av den grunn.

Og nå ser det ut til at markedet for alvor har oppfattet dette, Canon leverte flere skrivere i andre kvartal 2004 enn noen av konkurrentene, og det er flere år siden sist, i følge markedssjef i Canon, Ingar Taxt.

For entusiastene

Tidligere i høst kåret vi PIXMA iP4000 til Best i test blant allround-skriverne. I denne klassen finnes modeller som er optimalisert for tekst og grafikk, men som også produserer meget gode fotoutskrifter. Våre tester viser at iP4000 skriver ut så gode bilder at folk flest vil ha store problemer med å skille utskriftene fra fremkalte bilder fra fotobutikken.

Det finnes likevel et stort marked for mer avanserte løsninger, også når det gjelder blekkskrivere. Dette er modeller som retter seg mot fotografer og andre som ikke ønsker å inngå noen som helst kompromisser når det gjelder kvalitet. Og mens ni av til vil hevde at en billigere løsning er mer enn god nok, vil den siste tidelen hevde at det er en stor forskjell. Hvis du er blant de mange som er strålende fornøyd med bildene fra minikameraet stilt på helautomatikk, hører du definitivt ikke til i målgruppen til PIXMA iP8500.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer