Canon Pixma MG6650

Scorer jevnt over godt på omtrent alle testpunktene.

BEST I TEST: MG6650 er jevnt over god på alle utskriftstyper, og er i tillegg kjappest på de fleste av dem. Legg til at den er rimelig og brukervennlig, og du har vinnerformelen. Foto: CANON
BEST I TEST: MG6650 er jevnt over god på alle utskriftstyper, og er i tillegg kjappest på de fleste av dem. Legg til at den er rimelig og brukervennlig, og du har vinnerformelen. Foto: CANON Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Canon-skrivere har utmerket seg med gode testresultater i tester både her på Dinside og hos andre testpublikasjoner gjennom mange år. Det er derfor ikke tilfeldig at hele tre av de fire mest populære skriverne hos Prisjakt.no er levert av Canon akkurat nå.

Modellen vi har sett nærmere på er en ekte fotoskriver med seks blekktanker, i likhet med Epson XP-760. Det burde derfor være duket for god fotokvalitet.

Skriveren er den klart mest ruvende av de tre, men all arkmating foregår nå i fronten, så du slipper å gjøre plass i bakkant slik du måtte tidligere.

Her er en rask oversikt over de tekniske egenskapene, sammenlignet med de to andre modellene (du finner lenke til dem nederst i denne artikkelen):

Merk at Canon er den eneste som har NFC-støtte. Det gjør det mulig å opprette forbindelse mellom mobilen (eller andre NFC-produkter) og skriveren bare ved at de berører hverandre.

Brukervennlighet

Canon er gode på brukervennlighet, og det ser vi også denne gangen. Skriveren settes raskt opp, og installeres automatisk i Windows 8.1 slik at du får full skriverfunksjonalitet. For å få full skannerfunksjonalitet må du imidlertid installere Scangear-programvaren, enten fra nettet eller fra den medfølgende CD-en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer