Canon Pixma MP640

Skal hele huset dele skriver, er denne et smart valg!

Canon Pixma MP640
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å bli en stund siden vi testet skrivere på jevnlig basis. En del av forklaringen ligger i at produktene etter hvert både er blitt meget pålitelige og billige. Fotokvaliteten er for eksempel suveren selv på skrivere til noen få hundrelapper.

Å kjøpe skriver er imidlertid ikke noen engangsinvestering; å eie den kan bli dyrt på sikt, men hvor dyr avhenger i stor grad av bruksmønsteret, og er vanskelig å få laget et entydig bilde av i den begrensede perioden vi har skriverne tilgjengelig. Vårt syn på saken kan du for øvrig lese mer om i denne artikkelen.

Taket nådd?

Vi har vært vitne til at både hastighet og kvalitet på utskriftene har nådd et nivå som produsenten sliter med å forbedre. Det vil alltid fokuseres på forbedringer på disse områdene ved produktlanseringer, men det blir som med shampoo eller tannkrem - forskjellene mellom gammel og ny formula blir vanskelig å oppdage for hvermansen.

Men det er ikke dermed sagt at det ikke er rom for forbedringer på andre områder. Ta for eksempel oppsett i trådløst nettverk; svært mange av modellene i midtsegmentet (pris 1000-2000 kroner) tilbyr nå trådløs tilkobling via hjemmenettet. Og det er nettopp dette Canon skryter av å ha forbedret på sin seneste serie med multifunksjonsskrivere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.