Canon Pixma MP640

Skal hele huset dele skriver, er denne et smart valg!

Canon Pixma MP640
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å bli en stund siden vi testet skrivere på jevnlig basis. En del av forklaringen ligger i at produktene etter hvert både er blitt meget pålitelige og billige. Fotokvaliteten er for eksempel suveren selv på skrivere til noen få hundrelapper.

Å kjøpe skriver er imidlertid ikke noen engangsinvestering; å eie den kan bli dyrt på sikt, men hvor dyr avhenger i stor grad av bruksmønsteret, og er vanskelig å få laget et entydig bilde av i den begrensede perioden vi har skriverne tilgjengelig. Vårt syn på saken kan du for øvrig lese mer om i denne artikkelen.

Taket nådd?

Vi har vært vitne til at både hastighet og kvalitet på utskriftene har nådd et nivå som produsenten sliter med å forbedre. Det vil alltid fokuseres på forbedringer på disse områdene ved produktlanseringer, men det blir som med shampoo eller tannkrem - forskjellene mellom gammel og ny formula blir vanskelig å oppdage for hvermansen.

Men det er ikke dermed sagt at det ikke er rom for forbedringer på andre områder. Ta for eksempel oppsett i trådløst nettverk; svært mange av modellene i midtsegmentet (pris 1000-2000 kroner) tilbyr nå trådløs tilkobling via hjemmenettet. Og det er nettopp dette Canon skryter av å ha forbedret på sin seneste serie med multifunksjonsskrivere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer