Canon PowerShot S1-iS

Dette kameraet byr på 10x optisk zoom, bildestabilisator, og mest sannsynlig klassens beste videofunksjon.

Publisert

PowerShot S1-iS er, som de fleste andre superzoom-kameraene i denne prisklassen, laget i plast. Det er det tyngste i denne sammenligningen med sine 478 gram (inkl 4 alkaliske AA-batterier). Kameraet har en 3,2 megapiksels bildebrikke, og en optisk bildestabilisator hjelper godt med å få skarpe bilder når du zoomer helt inn til 10x. I likhet med Olympus Camedia C770 UZ dekker objektivet området som tilsvarer 38-380 mm. Vidvinkelen er altså den største begrensningen her.

Enkelt å bruke, mange muligheter

Brukervennligheten er meget høy på dette kameraet, mye takket være norske, intuitive menyer. Vi liker også godt den vridbare LCDen. Med denne er det null problem å ta bilder langs bakken eller over en folkemengde. Skjermen er liten, men klarer seg bra både i mørke og i dagslys. Kameraet har dessuten en liten elektronisk søker som du kan bruke hvis forholdene blir for dårlige.

De som ønsker å eksperimentere finner mange innstillinger å velge mellom, både manuelle og forhåndsprogrammerte. Egne innstillingene kan dessuten lagres ved å sette funksjonshjulet i C-posisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer