Canon PowerShot S1-iS

Dette kameraet byr på 10x optisk zoom, bildestabilisator, og mest sannsynlig klassens beste videofunksjon.

Publisert

PowerShot S1-iS er, som de fleste andre superzoom-kameraene i denne prisklassen, laget i plast. Det er det tyngste i denne sammenligningen med sine 478 gram (inkl 4 alkaliske AA-batterier). Kameraet har en 3,2 megapiksels bildebrikke, og en optisk bildestabilisator hjelper godt med å få skarpe bilder når du zoomer helt inn til 10x. I likhet med Olympus Camedia C770 UZ dekker objektivet området som tilsvarer 38-380 mm. Vidvinkelen er altså den største begrensningen her.

Enkelt å bruke, mange muligheter

Brukervennligheten er meget høy på dette kameraet, mye takket være norske, intuitive menyer. Vi liker også godt den vridbare LCDen. Med denne er det null problem å ta bilder langs bakken eller over en folkemengde. Skjermen er liten, men klarer seg bra både i mørke og i dagslys. Kameraet har dessuten en liten elektronisk søker som du kan bruke hvis forholdene blir for dårlige.

De som ønsker å eksperimentere finner mange innstillinger å velge mellom, både manuelle og forhåndsprogrammerte. Egne innstillingene kan dessuten lagres ved å sette funksjonshjulet i C-posisjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.