Canon Pro70

OBS: Vær oppmerksom på at denne omtalen begynner å bli litt gammel, og at du derfor bør lese omtalen og konklusjonene i forhold til det. Siden Canon Pro70 ble lansert, har nye kameraer fra andre produsenter (og Canon selv) blitt kjappere og fått betydelig høyere oppløsning.

Publisert

Canons nye toppmodell er litt av et digitalkamera. Med en oppløsning på hele 1536 x 1024, svært god optikk og en lang rekke gode tekniske finesser har Canon laget en vinner.

Canon Pro70 er et kamera med mange spennende nyheter som vi ikke er vant til på kameraer i denne prisklassen. Blant nyvinningene er forbedrede lagringsmuligheter, bedre batteriløsning og en helt annerledes LCD-skjerm. CCD-brikken har en oppløsning på 1,68 mill. bildepunkter, men bildene du får ut har en oppløsning på 1536 x 1024. Det er fordi programvaren i kameraet reduserer oppløsningen før det kan hentes ut. Denne oppløsningen er den høyeste på markedet i denne prisklassen.

Topp bildekvalitet

Bildet vi tok av vårt standard innemotiv er uten tvil det beste vi har tatt med noe digitalt kamera så langt. Fargene er svært gode med fin fargemetning, og hudtoner er gjengitt svært bra. Også detaljene i bildet er svært gode, og selv vanskelige tøymønstre gjengis uten problemer.

Vårt standard utebilde av kjøpesenteret ble også helt i toppklassen. Bildet har svært mange vanskelige detaljer, men det takler dette kameraet helt uten problemer. Kameraet disponerer hele 1,68 mill. bildepunkter, og det er tilstrekkelig til å gjengi et så vanskelig motiv. I tillegg til at detaljene gjengis bra, er også gjengivelsen av farger helt i toppklassen. Det eneste vi fant å utsette på dette bildet, er at det er en anelse for mørkt, men det er så enkelt å rette med lysstyrke/kontrast-justering i et bildeprogram at det ikke trekker karakteren ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer