Canon S520

Produktmessig har det siste året vært Canons år på blekkskrivermarkedet. Ingen andre blekkskriverprodusent kan pr i dag vise til samme aggressivitet med hensyn til hastighet, kvalitet og lave driftskostnader.

Publisert

S750 ble tidligere i år kåret som den beste allround-skriveren som er å få tak i på markedet i dag, for avansert hjemmebruk og lett kontorbruk. S520 er lillebroren til S750, og erstatter S500, som også fikk god omtale på DinSide Data. Denne er noen hundrelapper billigere, litt tregere og har litt grovere maskineri som gjør at den avgir noe mer lyd enn storebror.

Utskrift uten marger

Forbedringene fra S500 ligger først og fremst på hastighet (bedre framtrekksmekanisme og skriverhode), samt at S520 kan skrive ut fotografier uten marger på papiret. Kombinert med høy oppløsning (2.400x1.200 dpi) og generelt høy utskriftskvalitet, blir fotofølelsen ytterligere forsterket med denne funksjonen.

Canon lover at S520 skal klare inntil 14 sider pr minutt i sort/hvitt og 9 sider i farger. ”Inntil” er selvsagt et lurebegrep i denne sammenhengen, vårt 5-siders Word-dokument består av kun tekst, og ble ekspedert på 43 sekunder. 3 websider med blandet grafikk og tekst ble skrevet ut på 50 sekunder. Et fotografi i A4-størrelse ble skrevet ut på 2 minutter og 27 sekunder i aller høyeste kvalitet. Det betyr at S520 er blant de raskeste blekkskriverne på markedet, på alle typer utskrifter. Bare noen små sekunder skiller den fra storebror S750. Forbedringene fra S500 er likevel ikke så store som man skulle forvente ut i fra spesifikasjonene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer