Canon S900

Blekkskrivermarkedet er i tilbakegang, men det skremmer tydeligvis ikke Canon, som har lansert en forrykende fotoskriver de har all grunn til å være stolte av.

Publisert

Canon S900 er oppfølgeren til S800, som fikk meget god omtale i vår test i fjor vår. Skriveren er utstyrt med et nytt, bredt skrivehode som skriver begge veier, noe som blant annet har ført til at skriveren er vesentlig raskere enn forgjengeren. Oppløsningen er fortsatt 2.400 x 1.200 punkter pr tomme, og dråpestørrelsen er fortsatt 4 pikoliter. Skriveren leveres også i A3-versjon, denne har fått navnet S9000.

Canon S900 er en ekte fotoskriver, utstyrt med seks separate fargepatroner. Det sikrer best gjengivelse av vanskelige partier i fotografier, for eksempel hudtoner. Patronene kan byttes ut én og én etter hvert som de går tomme. Slik utskiftning gir som regel lavere driftskostnader, noe Canon har bevist gjentatte ganger i våre økonomitester. Skriver du ut på Photo Paper Pro, Canons beste fotopapir, skal fotoutskriftene garantert ikke falme på minst 25 år, i følge Canon selv.

Nytt er støtten for utfallende (margløse) utskrifter, noe som betyr mye for fotofølelsen, og som også er en stor fordel når du skal skrive ut flere bilder pr ark. Dette er det kun Epson som har fått til tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer