Canon Selphy DS700

TEST: Denne kompakte fotoskriveren lar deg plukke ut bildene du vil skrive ut, via TVen! Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er den femte kompakte fotoskriveren vi ser på i år, og kanskje den mest spesielle. Joda, du kan koble den til PCen og kjøre utskriftene derfra, du kan dessuten koble PictBridge-kompatible kameraer til direkte, og styre utskriften fra kameraet, og du kan skrive ut mobilbilder via iR-porten i fronten.

Kobles til TV

Det mest oppsiktsvekkende er imidlertid muligheten til å koble skriveren til TVen. Putter du samtidig inn minnekortet fra kameraet i en av leserne som sitter i fronten på skriveren, dukker bildene opp på TV-skjermen. Deretter kan du blant annet vise bildene som slideshow, og finner du et bilde du ønsker å skrive ut, er det bare å trykke på print-knappen på fjernkontrollen. Løsningen fungerer utmerket, og skriveren responderes kjapt på instruksene fra fjernkontrollen.

Her kan du se TV-bildene

I likhet med Canon Selphy CP500 har ikke skriveren noen intern skjerm. Derfor er du avhengig av å benytte en av metodene som er beskrevet ovenfor, når du skal skrive ut bildene dine. Men i motsetning til CP500, benytter DS700 blekk, ikke sublimeringstape. Blekket i DS700 sitter i én kassett, og består av de tre fargene cyan, magenta og gul. Oppløsningen er 4800 x 1200 dpi, og dråpestørrelsen på 2 pikoliter sørger for jevne overganger uten prikker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.