CapLex 99

Caplex 99 er helt ferskt, og utfordrer det andre norske leksikonet Fokus 99. Vi har gått Caplex 99 etter i sømmene, har funnet det riktig å bruke adjektiver som strekker seg fra "suveren" til "elendig".

Publisert

Innhold

· 64.000 artikler / oppslagsord med kort forklaring· 100 videoklipp i 320 x 240 piksler· 700 lydklipp· 34 tematurer· 350 interaktive kart.

Caplex 99 er et typisk ettbinds leksikon, men har multimedia som er på høyde med større konkurrenter.

Artiklene i Caplex 99 er korte, ofte for korte til å kalles "artikler". Vi fant lite å trekke for kvalitet, artiklene er presise, korrekte og godt oppdaterte. For eksempel har Caplex 99 fått med seg kong Hussein av Jordans død i februar.

Alle artikler er samlet i én lang, lang liste. Caplex 99 er det eneste leksikonet vi har testet som er organisert slik, og ligner med det svært mye digitale ordbøker.

Bruksmåter

Caplex 99 har en åpningsskjerm som raskt leder deg frem til den arbeidsmetoden som er best for deg, enten du blar i artikler, eller ser på en av presentasjonene.

Caplex 99 har normale søkefunksjoner, og gir muligheter for kryssøk, men ikke for søk i temaer.

Caplex 99 reklamerer med å være integrert med Word. Det er nok en overdrivelse, ettersom dette er en mulighet som bare er tilgjengelig hvis du åpner Word i et spesialmodus, og deretter lar være å åpne andre maler. Informasjonen du har tilgang til, er heller ikke det vanlige Caplex 99, men en mikroversjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer