Casio Exilim EX-P700

Det er langt større enn de andre Exilim-kameraene, men så er det også et langt mer avansert kamera med 7 megapiksels bildebrikke.

Publisert

Kan et avansert kamera med god optikk få plass i et så kompakt hus? Exilim EX-P700 er i hvert fall et helt spesielt kamera. Det er kompakt og relativt lett, men målgruppen er ikke "pek-og-klikk" ungdom, men entusiaster som ønsker full kontroll over resultatene.

Tar store bilder

Modellen erstatter EX-P600, som kom på markedet i fjor. Nytt er blant annet CCD-brikken, som denne gangen er på 7 megapiksler. Det gir store bilder, hele 3072 x 2304 piksler. Her snakker vi om en løsning for deg som skal skrive ut i store formater, eller ønsker å beskjære bildene kraftig. Bildene kan lagres i JPEG (3 nivåer) eller ukomprimert TIFF. I tillegg kan du ta opp video, men Casio har tydeligvis ikke tro på at målgruppen er interessert i dette. 320 x 240 piksler og 15 bilder pr sekund er slette greier. Du kan zoome under opptakene, men kun digitalt - noe som gir hakkete konturer.

Her kan du se testbilder fra dette kameraet

Objektivet er merket Canon, og kan zoome 4x - tilsvarende 33-132 mm. Det er med andre ord brukbar vidvinkel på det. Lysstyrken er F2,8-F4.0 og nærgrensen ved makrofotografering er moderate 10 cm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer