Casio Exilim EX-S770

TEST: Det nyeste Exilim-kameraet er vanvittig tynt, men er det nødvendigvis en fordel?

Publisert
Sist oppdatert

Exilim-serien fra Casio har i flere år vært blant de ledende kameraene når det gjelder design, og det siste kameraet er intet unntak - Exilim EX-S770 vekker litt oppsikt med sitt tynne design; bare 1,7 cm dypt, men allikevel med en 2,8" stor widescreen-skjerm.

Spesifikasjonene ellers er helt kurante uten å imponere - kameraet tar bilder med 7,2 megapikslers oppløsning på en 1/2,5" CCD-brikke, og optikken byr på 3x optisk zoom, tilsvarende 38-114mm i det velkjente 35mm-formatet. Objektivets lysstyrke er oppgitt til gode f/2,7 på vidvinkel og ikke fullt så gode f/5,2 på tele. Makronærgrensen på 15cm er ingenting å skrive hjem om.

Det lille kameraet fra Casio har imidlertid et par ess opp i ermet - for det første kan du lagre hva som helst på det med den medfølgende programvaren - det være seg Powerpoint-presentasjoner, Word-dokumenter, websider etc., og dette kan du også se på på kameraet. For det andre gjør Widescreen-skjermen at du kan velge å vise informasjonen ved siden av selve bildet i displayet og ikke lagt over, slik som også er tilfelle hos den nåværende Exilim-toppmodellen, Z1000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer