Casio klar med QV-R51

Lekkert 5-megapiksels digitalkamera i kompakt utforming kan fort vise seg å bli en ny bestselger fra Casio.

Publisert
Sist oppdatert

QV-serien har alt rukket å bli en knallsuksess for Casio. Nå har siste tilskudd fått 5 megapiksels bildebrikke og den samme svære 2" LCDen som sitter på EX-Z4. Vi testet forgjengeren QV-R4 i høst, og konkluderte den gang blant annet med at det var det klart raskeste digitale kompaktkameraet vi hadde testet noen sinne. Les hele testen her.

Huset er fortsatt i aluminium, og med målene 88.3(B) x 60.4(H) x 33.4(D) mm, skulle kameraet være lommevennlig nok for de fleste. Vekten er oppgitt til 168 gram, riktig nok uten batterier.

Hastighet i sentrum

Fortsatt lover Casio en oppstartstid på 1 sekund, og umiddelbar utløserfølsomhet. Men nesten like imponerende er lovnaden om lang batterilevetid. Ja, hele 900 bilder sier Casinus-distributør Casinus at QV-R51 skal klare mellom to batteriladinger.

Kameraet byr på 3x optisk zoom, og har for øvrig den velkjente BestShot-funksjonen med 21 forhåndsdefinerte, motivrelaterte innstillinger for enklere fotografering. Video med lyd (AVI Motion JPEG)-format er også mulig. Kameraet har 10 MB innebygd minne, og kan i tillegg bruke SD/MMC-minnekort. I høyeste kvalitet og oppløsning får du kun plass til 4 bilder i det innebygde minnet, så minnekort bør bli en naturlig tilleggsinvestering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer