Casio klar med QV-R51

Lekkert 5-megapiksels digitalkamera i kompakt utforming kan fort vise seg å bli en ny bestselger fra Casio.

Publisert
Sist oppdatert
Casio klar med QV-R51
Casio klar med QV-R51


QV-serien har alt rukket å bli en knallsuksess for Casio. Nå har siste tilskudd fått 5 megapiksels bildebrikke og den samme svære 2" LCDen som sitter på EX-Z4. Vi testet forgjengeren QV-R4 i høst, og konkluderte den gang blant annet med at det var det klart raskeste digitale kompaktkameraet vi hadde testet noen sinne. Les hele testen her.

Huset er fortsatt i aluminium, og med målene 88.3(B) x 60.4(H) x 33.4(D) mm, skulle kameraet være lommevennlig nok for de fleste. Vekten er oppgitt til 168 gram, riktig nok uten batterier.

Hastighet i sentrum

Fortsatt lover Casio en oppstartstid på 1 sekund, og umiddelbar utløserfølsomhet. Men nesten like imponerende er lovnaden om lang batterilevetid. Ja, hele 900 bilder sier Casinus-distributør Casinus at QV-R51 skal klare mellom to batteriladinger.

Kameraet byr på 3x optisk zoom, og har for øvrig den velkjente BestShot-funksjonen med 21 forhåndsdefinerte, motivrelaterte innstillinger for enklere fotografering. Video med lyd (AVI Motion JPEG)-format er også mulig. Kameraet har 10 MB innebygd minne, og kan i tillegg bruke SD/MMC-minnekort. I høyeste kvalitet og oppløsning får du kun plass til 4 bilder i det innebygde minnet, så minnekort bør bli en naturlig tilleggsinvestering.

Kameraet vil være i salg fra rundt 1. februar.

Her er Casinus egen oppsummering av de viktigste egenskapene:

  • Et kompakt digitalkamera med høy ytelse som er enkelt i bruk
  • 5 megapiksel CCD med 3X optisk zoom
  • Stor, lekker 2.0” TFT LCD skjerm
  • Lang batterilevetid: Ta hele 900 bilder (2 1/2 time) på en enkelt ladning
  • Direkte-på knappen gjør det enkelt å komme i bildevisnings- og opptaksmodus
  • Bruker vanlige AA Alkaline batterier eller AA Lithium batterier
  • Kompakt, lekkert kamerahus i aluminium og et design som passer perfekt i din hånd

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer