Casio lanserer to nye EXILIMer

NYHET: Den populære EXILIM-serien har fått to nye medlemmer, med henholdsvis 8 og 6 megapiksels oppløsning. Her er detaljene.

Publisert
Sist oppdatert

PMA i Orlando er like rundt hjørnet, og de store kameraprodusentene lanserer nyheter på løpende bånd. Denne gangen er det Casio som er på banen med to nye lommekameraer.

EXILIM EX-Z850

Mest spennende av de to nyhetene er nok EX-Z850, som er utstyrt med en 8,1 megapiksels bildebrikke, 3x optisk zoom og godt utvalg med manuelle innstillinger, inkludert innstillinger for både blenderåpning og lukkerhastighet.

Skjermen skal i følge Casinus, som er norsk Casio-distributør, være særdeles lyssterk, noe som er gunstig når du bruker kameraet utendørs og i solskinn. Størrelsen er 2,5 tommer, som på fjorårsmodellen Z750, som du kan lese testen av her. Av nyheter i Z850 finner vi blant annet mer avansert blitskontroll, inkludert en innstilling som skal gi hele 12,1 meter blitsrekkevidde!

I tillegg til stillbilder skal du også kunne filme i MPEG4, i VGA-oppløsning (640 x 480 piksler) uten hakkende bevegelser.

Kameraet skal for øvrig være utstyrt med bildestabilisator, og batteriet skal holde til 440 bilder mellom hver gang det må lades.

EXILIM EX-Z60

Dette kameraet er litt enklere, og har lavere oppløsning (6 megapiksler). Også denne modellen har bildestabilisator, avansert blits og 2,5 tommers skjerm, men fokus har vært å gjøre kameraet så brukervennlig som mulig, i følge Casinus. Dette sikres både gjennom automatikken og gjennom de 33 motivprogrammene som allerede finnes på kameraet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer