Casio QV-200

Casio QV-200 er myntet på brukere med de helt enkle behovene for digitale bilder. Kameraet er svært spartansk utrustet, og bildekvaliteten er under middels.

Publisert

Lilla skjær

På samme måte som storebror QV-700, har QV-200 en tendens til å feilregistrere farger på en måte som ikke er lett å rette i et bildeprogram. Ved normal eksponering får vårt standard testfoto et kraftig lilla skjær i deler av bildet. Med manuell eksponering, blir fargestikket mindre, men da blir til gjengjeld andre farger skadelidende (spesielt hudtoner). Uansett hvordan du gjør det, risikerer du å få et resultat som er nesten umulig å korrigere i et bildeprogram.

Også gjengivelsen av kompliserte detaljer gjengis langt under gjennomsnittet for kameraer med denne oppløsningen. Bildene blir for kornete. Kameraet har blant annet problemer med å registrere naturlige overgangsfarger mellom de forskjellige delene av motivet. Dette er svakheter som det er umulig å rette med et bildeprogram.

Dårlig LCD-skjerm

Casio QV-200 er enkelt å bruke, og lagrer bildene middels raskt. Kameraet er klart til å ta et nytt bilde på mellom 5 og 7 sekunder. Bildene lagres i et fast internminne på 4 MB, og lagringskapasiteten er fra 64 til 192 bilder avhengig av hvilken kvalitet du velger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer