Casio QV3000EX

Casio var først ute med digitale kameraer i det hele tatt, og er nå først ute med å kunne levere et kamera med 3,34 mill. bildepunkter. Kameraet utmerker seg positivt på flere måter, og er både raskt og behagelig å bruke.

Publisert

Casio QV3000EX er utstyrt med 3,34 mill. bildepunkter på CCD-brikken, men leverer en oppløsning på 2048 x 1536 på beste kvalitet. Dette holder helt fint til forstørrelser på minst en A4-side, og bruker du en profesjonell minilab, kan du gjerne skrive ut enda større.

God bildekvalitet

Vi har tatt en rekke bilder med dette kameraet, og er godt fornøyd med kvaliteten. Bildene blir skarpe, og har stort sett riktige farger og lysstyrke/kontrast. Siden skarpheten er så god, er det enkelt å lage gode bilder med noen justeringer i Photoshop eller et annet bildeprogram.

Innebildet som er gjengitt på denne siden har riktignok et svakt rødstikk, men det er lett å ordne. Utebildet er også bra, men ble i utgangspunktet litt blasst. Kameraet kan imidlertid øke fargeintensiteten i opptaksøyeblikket, og da ble det mer i vår smak.

Siden dette kameraet har svært mange muligheter for å påvirke kvaliteten (f.eks. fargeintensitet, skarphet, kontrast og maneuell blender/lukker) på ulike måter, ville det sikkert også være mulig å ta enda bedre bilder enn det vi har prestert i testperioden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer