C&C: Generals i butikkene til vinteren

Det var med stor interesse at vi fulgte de første pressemeldingene fra det nyeste Command & Conquer-spillet da de dukket opp forrige uke. Nå har Electronic Arts også sluppet en del nye skjermbilder, og vi gleder oss mer og mer!

Klikk for større utgave
Klikk for større utgave Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Command & Conquer: Generals er neste kapittel i den populære og langvarige strategiserien, som hittil inkluderer fire titler, flere utvidelsespakker og spin-off-spill som Sole Survivor og nylige Renegade.

De fire "ekte" C&C-spillene har, til tross for varierende, men generelt høye kvalitet, mer eller mindre utspilt sin rolle. Det er derfor et passende tidspunkt for utviklerne EA Pacific å vise frem noe nytt. Generals er uten tvil er sanntids-strategispill, men for første gang vil er nytt spill i serien bygge på en helt ny grafikkmotor. Andre strategispill har lenge benyttet seg av 3D-motorer, mens Westwood har tviholdt på deres tegneserieaktige og flate univers (sett bort fra sideprosjektet Emperor: Battle for Dune). Det er derfor meget hyggelig å se de første skjermbildene fra spillet, som tydelig viser en enorm forbedring av den grafiske kvaliteten.

Nytt innhold

Generals bryter med den kjente bakgrunnshistorien til de andre spillene i serien, og introduserer et helt nytt univers. Ikke mer GDI og NOD - nå står valget mellom tre sider: USA, Kina eller terroristgruppen Global Liberation Army med røtter i sentral-Asia. I svært korte trekk handler spillet om at den kinesiske regjeringen er lei GLAs operasjoner i Kina, og starter en massiv kampanje mot gruppen, som i gjengjeld detonerer et par kjernefysiske våpen. Dette irriterer USA, som setter i gang sine egne angrep mot terroristene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer