C&C Red Alert 2: Yuri’s Revenge

Den etterlengtede utvidelsespakken til Red Alert 2 er endelig her, og inneholder mye mer enn vi er vant til. Men er den verdt pengene?

Publisert
Sist oppdatert

Selv om ikke alle spill i den klassiske Command & Conquer-serien har vært like vellykket, er Red Alert 2 absolutt blant høydepunktene. Spillet tok deg tilbake til tiden da strategispill ikke tok seg selv så seriøst, og gav deg en flott opplevelse, selv om grafikkmotoren og teknologien ikke var av nyeste dato.

De fleste som har spilt Red Alert 2 husker sikkert den enigmatiske Yuri, som stadig vekk stod bak de sovjetiske framstøtene, takket være sine tankekontroll-krefter. På slutten av spillet, da de sovjetiske styrkene måtte gi etter for de allierte, forsvant imidlertid Yuri. Nå er han tilbake...

Masse nyheter

Yuri’s Revenge er en massiv utvidelsespakke. Først og fremst får vi naturligvis servert en utfyllende bakgrunnshistorie, som blir fortalt med de samme høykvalitets-filmklippene vi kjenner fra tidligere Westwood-produkter. De aller fleste av ansiktene fra Red Alert 2 er tilbake, og bakgrunnen er at Yuri, etter å ha brutt med Sovjetunionen, brukte tiden på å bygge opp en formidabel hær for så å hevne seg på både allierte og Sovjet.

Yuris styrke er fortsatt hans tankekontrollmuligheter, han kan nemlig fange dine soldater og gjøre dem til sine slaver når som helst i løpet av kampen. Og kjempe mot Yuri vil du gjøre ofte – det er nemlig det som skiller utvdelsespakken fra de tidligere spillerne. Du kan, som før, spille for de allierte eller sovjetene, men du vil slåss mot Yuri og hans styrker. Dette krever noen nye strategier...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer