C&C: Renegade

En genial ide på papiret: En kjempepopulær strategiserie gjøres om til actionfylt førstepersonsspill, og endelig får du sjansen til å oppleve dette universet på nært hold. Dessverre lever ikke det ferdige spillet opp til alle forventingene...

Publisert
Sist oppdatert

Command & Conquer er et kjent og kjært navn for de fleste spillinteresserte. Det første spillet i serien kom i 1995, og praktisk talt skapte det sanntidsstrategi-sjangeren (sammen med like geniale Warcraft). Siden den gang har vi kost oss med geniale Red Alert og Red Alert 2, samt ikke fullt så vellykkede Tiberian Sun.

På E3-messen i år 2000 fikk vi imidlertid se Command & Conquer-universet fra et helt nytt perspektiv – gjennom øyene til én av de mange soldatene du sikkert har kommandert inn i døden mens du spilte de andre spillene i serien. Det var en interessant ide, men spillet var svært tidlig i utvikllingsprosessen, og selv om det så bra ut, glemte vi det ganske fort i etterkant. Spenningen steg likevel da lanseringen begynte å nærme seg, og det var med stor interesse vi pakket opp og installerte spillet.

Det var gledelig å se at Westwood faktisk tok seg tid til å utarbeide en interessant bakgrunnshistorie. Kanskje ikke verdens mest fengende, men du bryr deg faktisk om hva som skjer med personen du styrer. Han heter forøvrig Nick ”Havoc” Parker, og kan måle seg med Duke Nukem både når det gjelder skulderbredde og sjarm (eller mangelen på den). Vi liker Havoc, han har mye personlighet, og kommer med noen svært morsomme kommentarer i løpet av spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer