CD-brenner med kortleser

En batteridrevet CD-brenner med kortleser, det må vel være tingen hvis du er mye ute i felten med digitalkamera. Hjemme igjen kobler du den til PCen med USB 2.0.

CD-brenner med kortleser
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere testet portable batteridrevne harddisker, som har vært utstyrt med kortlesere for de fleste typer minnekort. Dette kan være en svært praktisk løsning for de som tar mange bilder med høy oppløsning.

Men det finnes jo andre lagringsmedier. CD-R og RW er jo praktisk, og Apacer har like godt bygget DiscSteno, en portabel CD-brenner med kortleser for 6 forskjellige typer minnerkort.

Mange bruksområder

Selve brenneren er av den slanke typen som brukes i bærbare. Hastighetene er 24/10/24 på henholdsvis brenning av CD-R/CD-RW og lesing. Kabinettet er i plast, og er både stilig og kompakt. Med batterier veier brenneren 693 gram.

Brenneren er altså batteridrevet, med oppladbare batterier, og kan dermed brukes hvor som helst.

Den leveres også med strømforsyning, og kan kobles til PCen med USB 2.0.

Dermed har du både en kurant CD-brenner med USB 2.0 og en rask kortleser som tar alle formater bortsett fra Fujifilms XD:

SmartMediaMultiMediaCardSecureDigitalMemory StickCompactFlashIBM MicroDriveDe fleste får plass i spaltene til høyre, mens CompactFlash type I og II og IBM MicroDrive (samme format som CF type II) settes inn i plassen til venstre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer