CD-brennere

Dette er DinSide Datas sammenlignende test av CD-brennere. I likhet med de øvrige testene våre, oppdateres den fortløpende etter hvert som nye produkter kommer på markedet. I testen finner du alle produktomtaler, sammenligninger, interaktive Java-programmer og bakgrunnsartikler.

Foto: Torvald Kvamme
Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert

906" target="_top">Best i test

Etter å ha testet CD-brennerne på et stort antall testkriterier, kårer vi produktet som vi totalt sett mener er Best i test.

NYTT! Sammenligne CD-brennerne

Du kan nå også sammenligne opptil 4 brennere, og du velger selv hvilke modeller, egenskaper og målinger du vil se.

873&vVersjon=ProduktVelger" target="_top">Finn din CD-brenner

Med vår unike produktvelger kan du sette opp din egen test! Etter å ha angitt dine krav, viser Java-programmet din egen toppliste over brennere som passer for deg. Slik kombinerer du dine egne behov med vår kompetanse og testjobb!

902" target="_top">Sammenligne målingene

Med vårt interaktive Java-program kan du sammenligne alle målingene vi har gjort på CD-brennerne. Produktene sorteres automatisk med den beste først når du velger en kategori. Hvis en brenner ikke har en angitt egenskap, får den verdien null.

904" target="_top">Hvordan velge CD-brenner

DinSide Data tester CD-brennere med høy kompetanse og gjennomtenkte testkriterier. Her kan du lese om hvordan vi tester og hva du bør se etter når du skal finne din CD-brenner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer