CD-brenning: Hvor kraftig må PCen være?

CD-brenning: Hvor kraftig må PCen være?
Publisert

Dagens spørsmål:

Hei!Har vært inne på DinSides test av CD-brennere. Den er informativ og god, men jeg savner informasjon om systemkrav for PC til de forskjellige brennerne. Jeg fant et sted en brenner som jeg kunne tenke meg å kjøpe, men så viste det seg at brenneren krevde Pentium 200 MHz. Jeg har bare 150 MHz og 48 MB RAM.

Så kom jeg over testen deres av Sonys CRX 120E RP. Oppfyller PCen min systemkravene til denne? Finnes det andre tilsvarende brennere som gjør det? Det hadde vært nyttig å vite litt om dette også når en skal gå til anskaffelse av en brenner.

Datadoktoren svarer:

Din PC er på grensen til å kunne støtte en 4X-brenner, men det går sannsynligvis bra hvis du ikke skal brenne direkte fra CD til CD. Sonys egne systemkrav er enten 133 eller 166 MHz.

I de situasjonene hvor 4X er for raskt, vil du uansett kunne sette hastigheten ned til 2X. Vi anbefaler at du kjører tester før brenning.

I over ett år var vår test-PC en Pentium 200 MMX med 64 MB minne, og den taklet faktisk inntil 8X med PCI-basert SCSI-kontroller. Men EIDE-brenning på 8X var noe mer tvilsomt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer