CDBurnerXP Pro 4.2

Det brenner alt fra CD til Blu-ray, og er helt gratis. Det er samtidig kanskje det beste programmet for alle brenne-behov.

CDBurnerXP Pro 4.2
Publisert
Sist oppdatert

Hver gang et populært program kommer i ny versjon, forventes det at alle de gamle funksjonene er på plass, i tillegg til en rekke nye og nyttige som skal friste deg og meg til å oppgradere.

For programutviklerne er det nærmest å betrakte som en forbannelse som er umulig å komme seg unna.

Blir for tungt til slutt

På et eller annet punkt etter versjon 5 er nemlig problemene nærmest uunngåelige. Ofte materialisert gjennom det som kalles "bloatware", som først og fremst er betegnelsen på programmer som er blitt så overfylt av funksjoner og så tunge å kjøre at det blir mer fristende å la være.

Det finnes flere eksempler på CD-brenneprogrammer som har gått i denne fellen, og uten å gå i detalj kan vi konkludere med at det heldigvis står noen alternativer klare den dagen programmene rett og slett blir for slitsomme å bruke.

CDBurnerXP Pro er et eksempel på et program som står langt framme i køen, og som nå er blitt en DinSide-favoritt - uansett hva vi ønsker å bruke brennerne våre til, enten det er snakk å brenne eller kopiere CD-er, DVD-er, ja - endogtil brenning av Blu-ray-plater håndterer dette programmet med bravur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer