Cebit 2005 i bilder

Her finner du bilder av alle de kuleste PCene, dingsene, mobilene og skjermene fra årets Cebit- messe. God fornøyelse!

Cebit 2005 i bilder
Publisert
Sist oppdatert

Cebit 2005 beholdt status som verdens største datamesse, men endte bare med 480.000 deltakere, derav 80 prosent "fagbesøkende." Det er vanskelig å beskrive hvor utrolig stort Cebit egentlig er - og hvordan selv en ukes utstilling egentlig er for lite til å få med seg alt sammen.

Men en messe er en messe, og verdens største inneholdt som vanlig en og annen overraskelse. Samsung stjal for eksempel showet i år med en dings som er like mye proffkamera som profftelefon - og fulgte opp med verdens største plasma-TV på 102 tommer.

Se bildene fra Cebit her

Da MP3 kom til telefonen

Sony Ericcson viste frem Walkman-telefonen sin, som med noen og tredve megabyte lagringskapasitet antakelig hadde druknet mot Samsungs MP3-spillende 3 GB harddisktelefon hvis det ikke var for merkenavnet. Uansett ga Cebit klar beskjed om at det snart kommer en MP3-spiller til en mobiltelefon nær deg - uansett merke.

Det mest interessante hos Sony Ericsson var selvfølgelig det rullende bluetooth-kameraet, men ingen kunne vise frem en fungerende modell eller si noe om når vi kan vente den på markedet. Slik var det med mye annet rart på Cebit i år også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer