CeBit 2005

Verdens største datamesse er over. Blant de over 6.000 utstillerne var alle som er noe, og det kom over 500.000 gjester. Vi var selvsagt til stede på messegulvet.

CeBit 2005
Publisert
Sist oppdatert

Fakta om Cebit taler for seg selv; 6.270 dataselskaper stilte ut på et 308.881 kvadratmeter stort område, og viste frem varene sine til over 500.000 teknologisultne gjester i løpet av seks dager. Det er omtrent på nivå med hele Oslos befolkning, eller vertsbyen Hannover, som dobler innbyggertallet i uken som Cebit pågår.

Dette gjør Cebit til den desidert største datamessen i verden, og får for eksempel CES i Las Vegas til å blekne med sine rundt 100.000 gjester og knappe to messehaller. På Cebit er det rundt tretti.

Med alle de største og mest spennende dataselskapene på plass, har vi her samlet spennende og store nyheter fra messen. DinSide Data var selv til stede på messen fra mandag 14. mars.

Cebit 2005 i bilder

Her finner du bilder av alle de kuleste PCene, dingsene, mobilene og skjermene fra årets Cebit- messe. God fornøyelse!

Ikke 7 megapiksler før i 2006

Samsungs kamera med 7 megapiksler kommer ikke i butikkene før til neste år, og blir rådyrt. I mellomtiden debuterer flere andre spennende kameratelefoner med en mer spennende egenskap; Zoom-linser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer