Celsius - nye hotte arbeidsstasjoner

Fujitsu-Siemens satser ikke bare på rimelige PCer på paller i varehus, de leverer også maskiner beregnet på kompromissløse brukere. Nå lanseres nye arbeidsstasjoner i Celsius-serien

Celsius - nye hotte arbeidsstasjoner
Publisert
Sist oppdatert

En PC er ikke bare en PC. Det er mange bruksområder hvor kravet til ytelse på ett eller flere områder overstiger det som vanlige PCer kan levere. Vi snakker om tunge oppgaver innen forskning, konstruksjon, analyse og kreative oppgaver som involverer bilder, video og lyd.

Arbeidsstasjoner har gjerne flere prosessorer, de har mer minne, plass til flere disker i RAID-oppsett og støtter ofte mer enn to skjermer.

Fujitsu Siemens lanserer nå fire nye arbeidstasjoner i Celsius-serien. Alle er basert på egenutviklede hovedkort og kabinettløsninger som er både støysvake og svært praktiske. Installasjon og utskifting av komponenter gjøres med få håndgrep, for det meste uten bruk av verktøy.

Celsius K330

Dette er den enkleste modellen, med en prosessor og lpmpakt format. Den er rettet mot oppgaver hvor det er spesielt behov for flere skjermer, som finans hvor det ikke er uvanlig med 3-4 skjermer på en arbeidsplass.

Maskinen er basert på nyeste Intel-teknologi og kan leveres i mange forskjellige konfigurasjoner. Denne enkleste modellen er basert på 915-brikkesettet med integrert Intel GMB grafikk, men leveres også med PCI Express grafikkløsning, som nVidia Quadro 280NVS, for flerskjermsløsninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer