CES 2016: Verdens største elektronikkmesse

Dinside gir deg rykende ferske teknologinyheter under hele messeuka.

FRELSE FOR DE DINGSEKÅTE: CES 2016 i Las Vegas er stedet for mange av årets viktigste teknologilanseringer. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
FRELSE FOR DE DINGSEKÅTE: CES 2016 i Las Vegas er stedet for mange av årets viktigste teknologilanseringer. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS: Denne uka er det nok en gang duket for Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas. CES er verdens største elektronikkmesse, med 3.631 utstillere og 170.000 besøkende, fordelt på et messegulv som dekker mer enn 200.000 kvadratmeter.

I løpet av uka messa pågår vil det rulles ut store og små elektronikknyheter, fra nær sagt alt som kan krype og gå av elektronikkselskaper.

DinSides teknologiredaksjon er på plass gjennom hele uka, og vil servere deg de heteste nyhetene etter hvert som de blir vist fram.

Les også: Dinside omtaler ny teknologi

Større bilfokus

De senere årene har bilindustrien stjålet stadig større oppmerksomhet på messa, og den trenden er ventet å fortsette i år. Bilprodusentene er ivrige på å vise fram sine nyeste teknologiske løsninger, mye dreier seg om in-car-underholdning og autopilot-løsninger. Noen av nyhetene fra årets messe er allerede kjent.

En av de mest spennende er Concept 26, et samarbeid mellom Volvo og Ericsson som dreier seg om selvkjørende biler. Her er det et stort fokus på god komfort og underholdning, siden føreren slipper å følge med på veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer