Chilldesk CD-200

Denne holder datamaskinen din kjølig - uten å bråke.

Chilldesk CD-200
Publisert
Sist oppdatert

Alle som har gått fra å bruke en stasjonær datamaskin til bærbar, vet at overgangen ikke er helt uten kompromisser. Ergonomi er for eksempel et ankepunkt. Verken tastatur eller skjermplassering på en bærbar er optimal for lange arbeidsdager.

Hvis du er blant dem som sliter med vond rygg og nakke på grunn av ugreie arbeidsstillinger etter å ha konvertert, bør du lese videre. For Chilldesk er et slikt stativ som du setter den bærbare datamaskinen på, og som kan justeres til forskjellige posisjoner. Dermed kan du i praksis heve skjermen, koble til ekstern mus og tastatur, og enkelt få tilbake arbeidsstillingen du hadde tidligere.

Svær vifte

Men slike stativer finnes det mange av, og er slett ingen ny oppfinnelse. Det som gjør ChilDesk CD-200 spesielt interessant, er at den er utstyrt med en svært vifte som måler hele 22 cm i diameter.

(Fortsetter under bildene)

Den kobles ganske enkelt til en ledig USB-port, og vips - så roterer den med 600 omdreininger i minuttet. USB-pluggen er såkalt "pass-through", som betyr at du kan koble til andre USB-enheter i bakkant av den, for eksempel tastatur/mus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer