ChromePlus

Denne nettleseren tar det beste fra to verdener.

ChromePlus
Publisert
Sist oppdatert

Å skifte standardnettleser er ikke alltid så lett, spesielt hvis man er avhengig av å besøke nettsider og applikasjoner som fungerer bedre i én nettleser enn i en annen.

Google Chrome er kjent for å være lynrask, men fungerer for eksempel dårlig med Microsofts webutgave av Outlook. Den fungerer heller ikke uten videre mot Skandiabanken og andre nettsteder som krever sikkerhetssertifikater.

Beste fra to verdener

ChromePlus løser imidlertid flokene på en interessant måte. Her får du nemlig muligheten til å åpne "kranglete" nettsider ved å bruke Internet Explorer-motoren. Dermed vil disse nettsidene se nøyaktig lik ut som om de ble åpnet via Internet Explorer.

Denne muligheten har du for øvrig også i Firefox, men det krever at du laster ned tillegget IE Tab.

Støtter musebevegelser

ChromePlus har dessuten flere andre interessante tilleggsegenskaper i forhold til standardversjonen av Google Chrome. For det første støtter den musebevegelser (mouse gestures). Hold nede høyre museknapp mens du beveger musepekeren til venstre, tar deg for eksempel til forrige side du besøkte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.