Cinet PC PPI-600 Pentium III 500MHz

Denne PCen er nesten identisk med PPI –600 med Pentium II 450 MHz som vi testet i slutten av januar. Forskjellene er at prosessoren har blitt erstattet med en Pentium III på 500 MHz, og at maskinen har nettverkskort i stedet for ISDN-kort. Hva gjør en Pentium III på 500 MHz med ytelsen?

Publisert

Siden slutten av februar 99 er det Pentium III som tar over i alle toppmodellene. Pentium II havner i mellomklassen og Celeron regjerer i økonomiklassen. Denne maskinen fra Ark Cinet er nå toppmodellen i sin klasse for kontormaskiner.

Maskinvaren

Maskinen har det tradisjonelle Cinet-kabinettet som er litt bredere enn de fleste andre PCer. Lokket festes ikke med skruer, men med to plastskinner som skyves opp for å frigjøre festekrokene. Dette er en praktisk og grei mekanisme med tydelige selvforklarende symboler på plastskinnene.

Inne i maskinen finner vi hovedkortet Asus P2B. Dette er et kvalitetskort som både er stabilt og har stor fleksibilitet med hensyn til klokkehastigheter, spenninger og andre parametre knyttet til prosessortyper og hastigheter. Kortet har fire PCI og tre ISA kortplasser, hvor en plass deler brakett. Dette er ikke det nyeste kortet fra Asus, som nylig lanserte et nytt Pentium II/III-kort med fem PCI og to ISA kortplasser.

Prosessoren er en Pentium III som kjører på 500 MHz, som er den første varianten av denne prosessorgenerasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer