Clickfree - automatisk sikkerhetskopi av filene dine

Det høres jo ut som en ønskedrøm.

Publisert
Sist oppdatert

En liten dings som puttes i en USB-port, og uten at du behøver å foreta deg noe mer, blir det tatt sikkerhetskopi av ALT du måtte ha av verdi på harddisken. Skulle PCen bli virusinfisert, filer skulle bli borte eller skadet, er det bare å koble dingsen til igjen, og gjenopprette filene med få museklikk.

Det er slik Xanion ønsker å fremstille sitt Clickfree-produkt. Det er i praksis snakk om en liten ekstern harddisk på 160 GB med innebygd backup-program. Det er lagt vekt på å gjøre prosessen så enkel som mulig, med minimal interaksjon fra brukerens side.

Slik fungerer det

Disken kobles til USB-porten ved hjelp den medfølgende kabelen. Der får en all den strømmen den trenger for å fungere, og etter få strakser får du spørsmål om du vil kjøre Clickfree-programmet.

Straks begynner nedtellingen til kopi-prosessen starter, totalt 30 sekunder. Ønsker du å forandre på innstillingene, for eksempel bestemme selv hvor og hva det skal tas kopi fra, eller hvis du vil gjenopprette filer, må du klikke på ønsket funksjonsknapp innen de tredve sekundene har gått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer