Cloud Save - glem lokale nedlastinger

Høyreklikk og lagre rett på nett. Enkelt og greit.

Cloud Save - glem lokale nedlastinger
Publisert
Sist oppdatert

Nettleseren Google Chrome opplever kraftig vekst, først og fremst på bekostning av Internet Explorer. Stadig dukker det opp nye funksjoner og tillegg som gjør den enda mer attraktiv. Cloud Save er ett av dem.

Dette er en såkalt extension, og slike finnes i tusentall. Formålet er å utvide grunnfunksjonaliteten i nettleseren, og Cloud Save gjør det mulig å lagre nedlastingene dine rett på nett.

Lagre hvor du vil

Du høyreklikker ganske enkelt på et bilde eller hvilken som helst fil som ligger tilgjengelig på nettet, og velger å lagre til en av de mange nettskyløsningene som er støttet. Vi er selv ivrige brukere av Dropbox, men her finner du også Flickr, Google Docs og Picasa, for å nevne noen.

Dermed er filene du laster ned tilgjengelige, uansett hvor du befinner deg og hvilken datamaskin, smartmobil eller annen dings du måtte bruke.

Merk at ikke alle nettskyløsningene lar deg lagre alle slags filer, men med Dropbox var det ikke noe problem med noe som helst, da vi testet Cloud Save.

Du finner mer informasjon og kan installere Cloud App fra , men kun hvis du bruker Google Chrome.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer