CloudApp - del filer superraskt

Enklere blir det neppe.

Trykk en hurtigtast og del hva som helst - enklere blir det ikke.
Trykk en hurtigtast og del hva som helst - enklere blir det ikke. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi deler og deler som aldri før - det morsomme YouTube-klippet, bildet av ungene fra påskeferien, utkastet til prosjektplanen eller hva det måtte være.

Lenker er én ting - det går som regel greit for de fleste, enten de poster det på Twitter, Facebook, sender det på epost eller via SMS.

Filer er noe annet. De sendes som regel fortsatt via e-post, mens de mer avanserte legger det på Dropbox eller lignende nettlagringstjenester. I fjor testet vi en god håndfull av dem:

TEST: Lagring på nett

Cloudapp er fantastisk enkelt

Vi er mildt sagt imponerte av CloudApp, som så dagens lys forleden dag. Dette er en kombinert nettjeneste/Mac-applikasjon som lar deg dele hva som helst - det være seg lenker, lengre tekster, bilder, videofiler eller lignende. Ja, til og med hele kataloger kan deles.

Med én tastatursnarvei.

Det er strengt tatt to måter du kan dele noe på med CloudApp. Du kan logge inn via webgrensesnittet og laste opp en fil for deretter å få en URL du kan dele med andre (krever ikke Mac), men har du Mac, finnes det en egen klient som gjør dette fantastisk enkelt. Når du har lastet ned klienten og lagt inn brukernavn og passord, kan du nærmest hvor som helst trykke på den globale tastatursnarveien for å dele det du har merket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer