CoffeeCup HTML Editor++

CoffeeCup HTML Editor++ er det første programmet vi tester som er en ren tekst-editor. Programmet er verken for usikre nybegynnere eller overarbeidete eksperter. Men for erfarne amatører er det mye som gjør CoffeeCup til et spennende produkt.

Publisert

CoffeeCup er mer enn bare en HTML-editor. Og det er bra, for den delen av programmet som er til for å lage kodene og arbeide med dem, er ikke fryktelig avansert.

Filosofien til CoffeeCup Software er at ingenting skal gjøres mer avansert enn nødvendig. I pakken følger et lite grafikkprogram som kan brukes til å klippe og snurre på bilder. Dessuten følger det med et av de minst avanserte FTP-programmer vi noensinne har sett.

Kjøper du flere programmer fra CoffeeCup, kan du integrere et glimrende program for å lage image map (klikkbare bilder, hvor definerte felt fungerer som lenker) og et middels avansert program for å lage style sheets (avansert og elegant kontroll for tekst som støttes av Netscape 4 og høyere og Internet Explorer 3 og høyere).

Lite støtte for standard HTML

Det er egentlig ikke vanskelig å komme i gang med CoffeeCup, selv om det helt klart er en fordel hvis du kjenner HTML. CoffeeCup har ikke mange funksjoner for å hjelpe deg med HTML-taggene, og det meste av koden blir du derfor nødt til å skrive selv.

CoffeeCup har forholdsvis gode rutiner for å lage enkelte koder, men programmet mangler fullstendig rutiner for redigering. Det er ille at det ikke var det minste vanskelig å få CoffeeCup til å plassere en kode midt inne i en annen. Resultatet av slikt blir jo at ingenting fungerer!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer