Cold Winter - Spionaction på PlayStation 2

SNIKTITT: Hvis du er sulten etter flere solide førstepersonsspill på PlayStation 2, kan det godt hende at den kommende Cold Winter er noe for deg. Vi har nylig tittet på det lovende spillet, og her er våre førsteinntrykk!

Publisert
Sist oppdatert

Førsteperonsspill på konsoller er og blir et hett tema, da mange av disse ikke klarer å nå opp til standarder satt av de store PC-titlene. Spesielt tilstedeværelsen av denne sjangeren på PlayStation 2 har vært noe blandet - med en del gode titler, men også skuffelser, som fjorårets Killzone.

Vi ble derfor gledelig overrasket da vi forrige uke fikk muligheten til å se på et kommende spill fra Vivendi, Cold Winter. Vi hadde ikke hørt spesielt mye om dette spillet på forhånd, men vi må ærlig innrømme at vi fikk noen veldig gode inntrykk.

Nybegynnervennlig?

Det virker som om utviklerne har en veldig annerledes filosofi med dette spillet enn så mye annet på markedet. Det fokuseres på å gi en mye mer komplett opplevelse - i følge utviklerne er det alt for mange spillere som ikke orker å fullføre spill, og har vanskeligheter med å sette seg inn i kontrollsystemet og andre detaljer. Cold Winter derimot skal gi oss en opplevelse som hele tiden belønner spilleren, med en design som driver oss fremover og gir oss lyst til å fortsette og utforske videre. Helt på begynnelsen for eksempel, tilpasser spillet sitt kontrollsystem til de aller første bevegelsene du gjør med de analoge stikkene, slik at du skal slippe å bla deg gjennom menyene (noe du uansett kan gjøre senere hvis noe ikke passer).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer