Comanche 4

Superhelikopteret er tilbake - i ny og forbedret versjon.

Publisert
Sist oppdatert

Novalogic er ikke akkurat uvant med krigssbaserte spill – deres motto er tross alt ”The Art of War” – så det er heller ingen overraskelse at Comanche 4 har solide røtter i virkeligheten. Det er likevel ingen vanlig helikoptersimulator vi snakker om her, utviklerne valgte nemlig å fokusere på eksplosiv og underholdende action fremfor realisme.

Dette betyr at du ikke kommer til å bruke lang tid til å lære deg å styre dette svært så avanserte helikopteret. Spillet inneholder et par treningsoppdrag og en brukbar manual som gir deg god innføring i styringen. For å appellere til action-sugne spillere, valgte Novalogic å forenkle kontrollsystemet slik at det mest av alt ligner førstepersonsspill. Du får utmerket styring over helikopteret kun ved å bruke musen og piltastene – et plusspoeng i våre øyne.

I de mer krevende spillerne har du muligheten til å aktivisere noen funksjoner som gjør helikopterets oppførsel mer realistisk, men det er ingen tvil om at dette spillet handler først og fremst om rask skyting og store eksplosjoner, og ikke virkelighetsnær simulasjon.

Mye på en gang

Oppdragene i Comanche 4 er delt opp i seks kampanjer, som hver og en består av en rekke enkeltmål. Du vil kjempe dine kamper over vann, snødekte fjell og i byer, og vil slåss mot terrorister, smuglere og andre uønskede elementer. Oppdragene omhandler ofte hendelser vi har sett i mange actionfilmer, som angrep på filipinske pirater eller forsvar av en amerikansk ambassade. I løpet av spillet bruker du uansett lite tid på å tenke over hva bakgrunnen for oppdraget egentlig er, det viktigste er tross alt å komme ut levende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer