Communicator 4.5 er lansert

Communicator 4.5 i endelig versjon er nå klar for nedlasting. Her er en oversikt over hva du kan forvente å finne.

Publisert

Det er slett ikke umulig at Netscape må gi opp krigen om markedsandeler på nettlesere i privatmarkedet. Nettstedet SOL rapporterte for en tid tilbake at nesten 80% av deres lesere nå bruker Internet Explorer. Men man kan saktens undre seg over hvilket marked det egentlig er snakk om, når Microsoft gir bort nettleseren gratis.

Nå er imidlertid Communicator 4.5 ferdig og klar til nedlasting en god stund før Netscape egentlig hadde tenkt å slippe denne oppgraderingen. Og det er jo et signal om at Netscape lever og ånder i beste velgående.

Mer effektiv surfing

I den nye versjonen av Netscape er det lagt til funksjoner som skal gjøre det enklere å finne frem på nettet. Dette skal oppnås ved å koble Communicator med Netscapes eget websted Netcenter. Hvis du for eksempel skriver ”cars” direkte i adressefeltet, slår Communicator automatisk opp i Netscapes database og foreslår nettsteder som handler om biler.

En annen nyhet som er kommet til for å effektivisere surfingen, er en funksjon som kalles ”What´s related”. Som navnet indikerer, finner denne funksjonen relaterte web-steder i forhold til siden du befinner deg på. Denne funksjonen er utviklet i samarbeid med Alexa Internet, som også vedlikeholder relasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer