Comodo Time Machine

Her er løsningen som gjør det enkelt å rette opp alle feil i Windows.

Comodo Time Machine
Publisert
Sist oppdatert

Du kjenner sikkert til at Windows har en funksjon kalt Systemgjenoppretting. Ved hjelp av denne kan du gjenopprette programmer og systeminnstillinger til en tidligere tilstand. Definitivt en nyttig funksjon, men den har sine klare begrensninger. Først og fremst berører den ikke filer du selv har laget, og den etterlater seg dessuten en masse rusk og rask fra programinstallasjoner du eventuelt ville reversere.

Sikkerhetsselskapet Comodo har laget en elegant løsning som også fikser denne biffen, Comodo Time Machine. Systemet er laget med tanke på at du raskt skal kunne gjenopprette maskinen din til et tidligere tidspunkt, og da inkludert både operativsystem, programmer og brukerfiler.

Fikser ødelagt Windows

Programmet inneholder dessuten en konsollversjon som lar deg gjenopprette maskinen førWindows laster etter at du har skrudd på PC-en. Dermed kan du redde deg ut av den store krisa; når du opplever at Windows ikke vil starte i det hele tatt.

En slik løsning er selvfølgelig gull for alle som eksperimenterer med uferdige programmer, drivere, tweaking og andre gjennomgripende prosesser, siden risikoen knyttet til dette minimaliseres. Også eventuelle virusangrep og filer som blir infisert av dette, vil bli rettet opp ved å gjenopprette systemet til en tidligere tilstand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer