Compaq Armada 1500c

Compaq Armada 1500c virker kanskje litt stor og tykk før du åpner lokket. Men den viser seg å være en smart og god alt-i-ett-maskin med svært god ytelse og lang batterilevetid. Maskinen er faktisk så god at den kjemper helt i teten i denne testen.

Publisert

(20.09) Armada 1500c har fått endret sine spesifikasjoner. Prosessoren er oppgradert fra Celeron 366 MHz til Celeron 400 MHz. Dette burde gi ca. 2-3% høyere ytelse, men vi har ikke hatt mulighet til å måle. Dessuten er prisen redusert. Nå er veilende pris 11.750 ekskl. mva. (14.450 inkl. mva.)

Compaq Armada er konstruert for å gi god ergonomi for deg som bruker bærbar PC som vanlig bordmaskin. Samtidig er den utformet med tykk plast og myke hjørner som skal sikre maskinen mot støt og uhell når du er ute på tur.

Spesifikasjoner

Compaq har en 12,1"-skjerm som kan vise opp til 800x600 piksler med 16,8 millioner farger. Tastaturet på maskinen er solide 314 cm2, noe som er 10% over gjennomsnittet.

Maskinen veier 3,05 kg (15% over gjennomsnittet for denne testen), men har et volum på hele 4048 cm3, som er hele 40% over gjennomsnittet. Det betyr at den er på tredjeplass når det gjelder vekt, og at den kommer dårligst ut når det gjelder volum.

Prosessoren er Intel Celeron 366 MHz, internminnet er 32 MB og harddisken har 4 GB lagringsplass.

Dette er en alt-i-ett-maskin, men den gir deg også mulighet til å bytte ut diskettstasjonen med et ekstra batteri. Den har innbygget 24X CD-ROM, to PC-Card Type II eller en Type III, en USB, en trådløs port og egen port for tilkobling til dokkstasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer