Compaq Armada E500

Vi har testet Armada E500, en av Compaqs middels avanserte modeller. Men med god skjermoppløsning, god brukervennlighet og DVD-spiller, er dette allikevel en maskin som klarer de fleste oppgaver med glans.

Publisert

Denne maskinen har et morsomt "hybrid"-utseende. Den minner på mange måter om ultraportable maskiner, særlig med de lave tastene i tastaturet, men er en relativt stor alt-i-ett maskin. Bare på ett punkt avviker spesifikasjonene fra andre alt-i-ett PCer: Testmaskinen vår har bare 13,3"-skjerm.

Spesifikasjoner

Maskinens 13,3"-skjerm kan vise opptil 1024x768 piksler med 32 biters farger (millioner av farger pluss teksturer). I tillegg er videominnet på 8 MB tilstrekkelig til at du samtidig kan drive en ekstern skjerm med oppløsning på hele 1600x1200 i 32 biters farger. Dette betyr at det totale skjermbildet kan bli nesten 2000 piksler bredt, og da har du god tumleplass til å utføre mange oppgaver samtidig.

Tastaturet er av vanlig "bærbar" størrelse med 327 cm2 og 85 taster. Museløsningen er en relativt stor pekeflate plassert bare én cm foran mellomromtasten, med to mellomstore museknapper.

Vekten er 3 kg med alle komponenter innebygd, mens volumet er 3300 cm3 og høyden på maskinen i lukket tilstand er 4,2 cm. Alt i alt er vekt og volum omtrent som andre bærbare PCer i samme klasse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer