Compaq CQ60 (130EO)

Denne PC-en er intet mindre enn et røverkjøp.

Compaq CQ60 (130EO)
Publisert
Sist oppdatert

Som regel må man nøye seg med en enkel AMD-prosessor, svak grafikkløsning og for øvrig beskjedent utstyrsnivå når man går til anskaffelse av en billig PC. Men av og til dukker det opp et og annet tilbud utenom det vanlige, også i prisklassen rundt 4.000 kroner. HP er blant aktørene som ofte byr på aggressivt priset produkter, som for eksempel modellen Compaq CQ60. Den finnes i flere konfigurasjoner, og en av dem deltok i vårens store PC-test her på DinSide Data. Modellen vi har sett på denne gangen har tilleggsbetegnelse 130EO, og selges i skrivende stund for 3.990 kroner hos elektronikkjeden SIBA.

Svært mye for pengene

Det skulle man imidlertid ikke tro når man leser spesifikasjonslisten, maskinen har en dobbelkjernet Intel T3200-prosessor på 2.0 GHz, 2 GB minne, 250 GB harddisk, DVD-brenner med Lightscribe, webkamera, 5-1-kortleser (SD, MS, MS Pro, MMC, XD), WLAN (B og G), og sist men ikke minst - et temmelig kraftig Gforce 9200-grafikkort med 256 MB dedikert minne. Spesielt grafikken er uvanlig i denne klassen, og hører normalt hjemme i langt dyrere maskiner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer