Compaq Deskpro EP 500 MHz P3

DinSide har testet den nyeste PCen i Deskpro-serien – med den hittil raskeste Pentium III-prosessoren på 500 MHz. Men denne maskinen viser også en helt ny side ved Compaq – de har laget en PC som er nesten helt ”standard”!

Publisert

DinSide tester:Compaq Pentium III 500 MHzVi har testet den nyeste PCen i Deskpro-serien – med den hittil raskeste Pentium III-prosessoren på 500 MHz. Men denne maskinen viser også en helt ny side ved Compaq – de har laget en PC som nesten er helt ”standard”!

Tidligere har PCer fra Compaq ofte vært preget av to ting: Høy kvalitet og sær konstruksjon. Derfor har mange entusiaster hatt et svært blandet forhold til disse maskinene.

Lynrask, helt ny – og smart!

Den nye Deskpro-modellen viser helt nye takter fra Compaq. For det første er maskinen ATX-kompatibel, som betyr at det er mulig å bytte ut hovedkort en gang i fremtiden. Denne standarden følges av alle andre i markedet, også de andre store merkeleverandørene, så det er egentlig på tide at også Compaq følger opp.

Men Compaq nøyer seg heldigvis ikke med å lage rene standardløsninger. Kabinettet på denne maskinen er faktisk noe av det smarteste vi har sett.

I tillegg har denne maskinen topp ytelse, noe som både skyldes Pentium III prosessoren og resten av maskinvaren.

Bordmodell eller tårn – med et par håndgrep

Selv om det alltid er mulig å legge ned et tårn, eller sette en bordmodell på høykant, så blir dette aldri helt riktig. Diskettstasjon og CD-ROM-leser blir stående ”feil”, og blir vanskeligere å bruke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer