Compaq EVO N1020V

Compaq bærbare PCer lever i beste velgående under HP. Compaq EVO N1020V er en rimelig maskin som gjør et solid inntrykk i økonomiklassen.

Publisert
Sist oppdatert

De billigste bærbare PCene er som regel utstyrt med mobilprosessor fra AMD, Celeron-prosessor (mobil eller desktop-utgave) eller Pentium 4-prosessor (desktop-utgave). De mer avanserte Intel Pentium 4M og Pentium M-prosessorene er dyrere, og følgelig ligger også maskinene som regel høyere i pris. Men også Pentium 4M-prosessorer blir billigere etter hvert, og 1,8 GHz-utgaven som sitter i Compaq EVO N1020V fra HP, gir i dag en fin kombinasjon av ytelse og pris.

(fortsetter under reklamen)

Godt utstyrt

Med denne modellen sikter HP seg inn på SMB-markedet, noe som gjenspeiles blant annet i moderat grafikkytelse, IrDA, 10/100 MB nettverkmodem og mulighet for å koble den til portreplikator (kontakt på undersiden). Operativsystemet er da også Windows XP Professional (valgfritt norsk/engelsk).

Maskinen bør også appellere til studenter og hjemmebrukere, med blant annet DVD-spiller/CD-brenner, Firewire for f. eks videoredigering, samt 2 x USB 2.0-porter for tilkobling av eksternt utstyr. WLAN-antenne er også innebygd, men du må ha et WLAN-kort installert for å dra nytte av den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer