Compaq Evo N160

Compaqs Evo-serie er rettet mot det såkalt profesjonelle markedet, med et litt strengt forretningsmessig design. Ser vi bort fra dette er det mange likhetstrekk til Presario-serien, men det viste seg at forskjellene likevel var ganske store.

Publisert

Evo N160 er utført i sort, ru plast rundt det hele, uten de litt prangende sølvfargede detaljene vi finner på Presario 1700. Åpner vi lokket ser vi også at designet er mer nøkternt på innsiden, i fullt sort.

FørsteinntrykkVi kom raskt i gang med å bruke vår testmaskin med Windows 2000 ferdig installert. En kjapp gjennomgang av regionalt- og nettverksoppsett, så var alt klart. Vi skjønte fort at all dokumentasjon lå på maskinen og på de medfølgende CDene. Bare minimalt med startveiledning lå vedlagt i esken, noe som forsåvidt er greit helt til maskinen nekter å starte og du gjerne skulle lest i noe av dokumentasjonen som ligger på PCen.

VelutstyrtTil forretningsbruk skulle det være lite å utsette på Evo N160s utstyrsliste. Det eneste må være at den ikke kom med trådløst nettverk innebygd, men dette kan skaffes som ekstrautstyr. Det du får med er: innbygd 10/100 mbit nettverk, V92 modem, Firewire, 2 USB-porter, dockingplugg i bunnen, bare ett PCMCIA-spor, og ut- og innganger for hodetelefon og mikrofon.

På innsiden tikker en Mobile Pentium III på 1 GHz, 128 MB RAM, en 20 GB harddisk og en ATI Mobility Radeon på 8 MB. To moduler for DVD-ROM eller diskettstasjon følger også med, hvor du kan ha én av dem installert av gangen. Til sammen skulle dette gjøre enhver forretningsmann eller –kvinne godt rustet til alskens krevende oppgaver. Siden denne modellen er litt mindre utrustet enn Presario 1700 er også prisen mer fordelaktig, og ligger på kr 16.851,-.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer