Compaq oppdaterer Presario-serien

Hele tiden hører vi at PC-komponenter blir raskere, større og billigere. DVD-spillere koster mindre enn forrige måneds CD-ROM-spillere. Compaq har inkludert alt dette i sine nye 99-modeller i Presario-serien, flere nye programmer er inkludert og det hele rundes av med økt brukervennlighet.

Compaq oppdaterer Presario-serien
Publisert

I 1998 testet DinSide to modeller i Presario-serien, 279">4550 ble testet i april og 1698">5060 testet vi i midten av november. Vi så at både ytelsen og brukervennligheten var sterkt forbedret i løpet av denne tiden, og prisene ble lavere.

Ny maskinvare

Denne trenden fortsetter med de nye 99-modellene. De har nå fått oppdatert prosessorene til de siste variantene fra Intel og AMD, større harddisker, DVD-spillere er inkludert på de største modellene og grafikk- og lyddelen er blitt enda bedre.

På toppmodellene i 5600-serien sitter det Intel Pentium II på opptil 450 MHz. Disse maskinene leveres også med opptil 128 MB minne, 10 GB harddisk, 5x DVD-spiller og lydsystem i toppklasse fra Yamaha og JBL.

Den rimeligste modellen - 2292 - har AMD K6-2 prosessor ned til 333 MHz, 64 Kb minne og harddisk på 4 GB.

Mellom disse modellene finnes det varianter for de fleste budsjetter og behov, og til og med de ”svakeste” maskinene må jo sies å være svært så potente. Det er ikke mer enn et knapt år siden dette var spesifikasjoner for toppmodellene.

Mange nye programmer

Standardprogramvaren i de nye maskinene er Windows 98, Microsoft Works 4.5 og Word 97. Men i tillegg kan brukeren velge blant et større knippe programmer for forskjellige bruksområder. Det finnes programmer både for underholdning og nytte, og det er opp til den enkelte å velge det som passer best. Dette gir en stor grad av fleksibilitet for brukeren, samtidig som det er en svært praktisk løsning for Compaq og forhandleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer